Contact

sales@tevema.com

Call now

+31 20 682 2961

WEBSHOP

Bladveren

Groot aanbod

Snelle levering

Grootste kwaliteit

Bladveren

TEVEMA staat al sinds 1936 bekend als een vooraanstaande leverancier van bladveren in Europa. Of u nu op zoek bent naar bladveren uit voorraad of op maat gemaakt oplossingen, bij ons vindt u altijd wat u nodig heeft.

Tevema staat centraal in de wereld van bladveren, vormveren en platte veren. Deze veren zijn door hun functionaliteit terug te vinden in verschillende sectoren, zijde de electronica en bij toepassingen in de huishoudelijke artikelen.

Onze passie voor bladveren gaat verder dan alleen productie. We zijn trots op onze kennis van hun toepassingen in verschillende industrieën en op hun voordelen ten opzichte van andere veersystemen. Of het nu gaat om de productie van een nieuwe serie bladveren of om advies over het beste materiaal voor een specifieke toepassing, Tevema is de betrouwbare partner in deze branche. 

Bestel nu online

Onze voorraad omvat materialen zoals verenbandstaal C75RVS 301fosforbrons, en meer.

Deze materialen zijn zorgvuldig geselecteerd om de unieke voordelen van bladveren te maximaliseren: hoge positienauwkeurigheid, lange levensduur en specifieke stijfheidskenmerken.

We verwerken materiaal met een dikte variërend van 0,1mm tot 3,0mm.

Contact

Met een specialisatie in het produceren van zowel kleine als grote partijen bladveren, garandeert Tevema hoge nauwkeurigheid en kleine toleranties. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door onze geavanceerde technologieën, waaronder lasersnijden, stamping met multi slide technology.

Neem hierover contact op sales@tevema.com of bel +31 20 682 2961

Bladveren op maat

Bij Tevema begrijpen we ook het belang van maatwerk. Daarom beschikken we over een eigen gereedschapsmakerij, waar we speciaal gereedschap vervaardigen dat nodig is voor onze productieprocessen. Dit, in combinatie met de meest moderne draadvonkmachines op de markt stelt ons in staat om aan de hoogste standaarden te voldoen, vooral wanneer precisietechnologie vereist is.

Wij werken met halfharde kwaliteitsveerbanden (gehard staal), eventueel met warmtebehandeling na het vormen (harden + tempereren). Op het gebied van ponsen en ponsbuigen werken wij met zowel de Bihler-machines en de meest modernste mechanische ponsmachines in de markt.

Beschikbaarheid

Verenstaalroestvaststaal, inconeltitaniumnicomicfosforbronsberylliumkopercunifermolybdeenchroom vanadium en nimomic.

Nabehandeling

TEVEMA biedt de volgende nabehandeling aan: Verchromen, vernikkelen, chemische zwarten, epoxeren, coaten, verfinnen, beitsen en passiveren, elektrolytisch polijsten, vergulden, verzilveren en cleanroom verpakken. 

Beschikbaarheid

Verenstaalroestvaststaal, inconeltitaniumnicomicfosforbronsberylliumkopercunifermolybdeenchroom vanadium en nimomic.

Technische informatie

RVS, X12 CrNi 17 7, 1.4310 (volgens Din 17224)
C-75 verenbandstaal (volgens Din 17222)
CuSn 6 fosforbrons (volgens Din 17662)

REQUEST FOR A QUOTATION

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.
Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Phone

+12 3456789

E-mail

sales@tevema.com

Webshop

Click here

Use our contact form

Click here

Scroll naar boven