Contact

sales@tevema.com

Call now

+31 20 682 2961

WEBSHOP

Agrarische veren

Groot aanbod

Snelle levering

Grootste kwaliteit

Agrarische veren

TEVEMA staat al sinds 1936 bekend als een vooraanstaande leverancier van agrarische veren in Europa. TEVEMA maakt op maat gemaakte veertanden en torsieveren voor landbouwmachines van elk type en merk.

Veertanden: Kracht en Kwaliteit voor Uw Landbouwbehoeften

Veertanden zijn essentiële onderdelen voor diverse landbouwmachines en zijn cruciaal voor effectieve grondbewerking. Of u nu op zoek bent naar zware veertanden voor intensieve landbouwtoepassingen of universele veertanden voor diverse machines, wij hebben wat u nodig heeft.

Onze veertanden zijn geselecteerd van topmerken en staan bekend om hun duurzaamheid en prestaties. Ze zijn ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van de moderne landbouw en bieden een optimale mix van kracht en flexibiliteit.

Bij ons vindt u een breed assortiment aan veertanden, geschikt voor verschillende toepassingen in de landbouw, van grondbewerking tot oogsttechnieken. Elk product is vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit, zodat u verzekerd bent van een betrouwbaar en duurzaam product.

Contact

Wij kunnen de standaard agrarische veren ook in andere materialen en nabehandelingen uitvoeren. Neem hierover contact op sales@tevema.com of bel +31 20 682 2961

Contact

Indien u tussen de standaardveren niet de door u gewenste drukveer aantreft, kunnen wij de drukveer voor u maken. Wij kunnen de veren ook in andere materialen en nabehandelingen uitvoeren. Neem hierover contact op sales@tevema.com of bel +31 20 682 2961

Agrarische veren op maat

Voordelen van Onze Veertanden:

Gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurige duurzaamheid.
Geschikt voor diverse landbouwmachines en toepassingen.
Ontworpen voor optimale prestaties en efficiëntie.
Beschikbaar in diverse maten en specificaties om aan uw behoeften te voldoen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om uw bestelling te plaatsen.

Materiaal

Gemaakt van hoogwaardig verenstaal.

Nabehandeling

TEVEMA biedt de volgende nabehandeling aan: Verchromen, vernikkelen, chemische zwarten, epoxeren en coaten.

Beschikbaarheid

Verchromenvernikkelenchemische zwartenepoxerencoaten.

Technische informatie

Agrarische veren:
Informatie op aanvraag

REQUEST FOR A QUOTATION

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa.
Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur?

Phone

+12 3456789

E-mail

sales@tevema.com

Webshop

Click here

Use our contact form

Click here

Scroll naar boven